Безплатен Залог за Шампионската Лига!

шампионска лига, безплатен залог, bet365Шампионската Лига продължава с решителните за класиране напред четвърти футболни футболен мачове в групите и bet365 предлага безплатен залог като добавка към емоциите.

Ако направите залог преди футболен мач на някоя среща от Шампионската Лига във вторник или сряда, bet365 ще ви даде безплатен залог На Живо за същата сума.

За да се класирате за безплатен залог На Живо, трябва да направите залог на някой от 16-те футболен мача от Шампионската Лига, които ще се играят във вторник или сряда, и bet365 ще Ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за някой футболен мач от Шампионската Лига след началото на срещата. Ако ПЪРВИЯТ Ви залог На Живо е губещ, bet365 ще ви върне този залог, до стойността на най-големия Ви залог преди футболен мача (до 20 лв).

Както винаги, bet365 ще предложи над 70 пазара На Живо за всеки футболен мач, включително Следващ Гол, Брой Голове, Общо Корнери, Резултат на Полувремето, Краен Резултат и много други.

Публикувано: 4 ноември 2012, 21:40

Източник на футболната прогнози

Подобни футболни прогнози

 • англия италия, евро 2012След като спечели Група D, Англия се изправя срещу Италия в четвъртфинал на Евро 2012 в неделя и bet365 предлага безплатен залог като добавка към емоциите от това дерби.

  Направете залог преди футболен мач за срещата Англия - Италия и bet365 ще ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за големия футболен мач!

 • безплатен залог, испания италия, евро 2012 прогнозиЕвропейският шампион Испания започва защитата на титлата си с традиционно труден футболен мач срещу Италия в неделя, 10 юни, а bet365 предлага безплатен залог като добавка към емоциите от това дерби.

 • Ман Сити посреща в решителен футболен мач за титлата градския съперник Ман Юнайтед на Етихад Стейдиъм в Понеделник, 30 Април и bet365 Ви предлага безплатен залог за тази среща.

  Направете залог преди футболен мач за дербито на Манчестър и bet365 ще Ви дадем безплатен залог На Живо за същата сума за големия футболен мач!

 • безплатен залог, Челси, Наполи, bet365, бонусЧелси посреща Наполи в сряда, 14 Март с цел компенсиране на загубата 1:3 в първия осминафинал в Шампионската Лига и bet365 Ви предлага безплатен залог за тази среща.

  Направете залог преди футболен мач за срещата Челси - Наполи и bet365 ще Ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за големия футболен мач.

 • Безплатен Залог за Ман Юн - Ман Сити!Ман Юн посреща Ман Сити в неделя и bet365 Ви предлага безплатен залог като допълнение към емоциите от сблъсъка на лидерите във Висшата Лига.

  Направете залог преди футболен мач за срещата Ман Юн - Ман Сити и bet365 ще Ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за големия футболен мач.

 • манчестър сити ман юнайтед безплатен залог
  Ман Сити посреща градския си съперник Ман Юнайтед на Етихад Стейдъм в неделя, 9 декември и bet365 Ви предлага безплатен залог за това дерби.


 • Роберто Манчини се изправя срещу Кени Далглиш в срещата Ман Сити - Ливърпул във вторник и bet365 Ви предлага безплатен залог в допълнение на емоциите от този сблъсък.

  Направете залог преди футболен мач за срещата Ман Сити - Ливърпул и bet365 ще Ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за големия футболен мач.

 • Безплатен Залог за Челси - Ман СитиФаворитът във Висшата Лига Ман Сити гостува в Лондон на Челси в понеделник и bet365 Ви предлага безплатен залог в допълнение на емоциите от този очакван с огромен интерес сблъсък.

  Направете залог преди футболен мач за срещата Челси - Ман Сити и bet365 ще Ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за големия футболен мач!

 • Безплатен залог за Манчестър Юнайтед - ЧелсиМанчестър Юнайтед е домакин на Челси в неделя и водещият букмейкър bet365 Ви предлага безплатен залог като допълнение към емоциите от дербито на сезона във Висшата Лига.

  Направете залог преди футболен мач за срещата Ман Юн - Челси и bet365 ще Ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за големия футболен мач.

 • безплатен залог, Ливърпул - Тотнъм, bet365!Тотнъм и Хари Реднап гостуват на Анфийлд в Понеделник, 6 Февруари за футболен мач срещу Ливърпул на Кени Далглиш, и bet365 Ви предлагам безплатен залог в допълнение на емоциите от този сблъсък.

  Направете залог преди футболен мач за срещата Ливърпул - Тотнъм и bet365 ще Ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за големия футболен мач.